Deze samenwerking geeft UCB exclusieve toegang tot de platformen van Five Prime voor onderzoek naar geneesmiddelen

in maximaal vijf programma's die nieuwe doelen en ziektemechanismen identificeren.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zullen UCB en Five Prime samenwerken bij het ontwikkelen van tests voor het screenen van Five Primes uitgebreide en zelf ontwikkelde bibliotheek met circa 5.600 functionele afgescheiden eiwitten en

transmembraanreceptoreiwitten (ligandbinders).

Five Prime zal zijn technologische platform en gebruiken voor het identificeren van potentiële geneesmiddeldoelen en kandidaat-geneesmiddelen bij fibrosegerelateerde inflammatoire aandoeningen en czs-aandoeningen.

UCB heeft een optie om de exclusieve rechten op geselecteerde doeleiwitten die Five Prime bij de samenwerking ontdekt in licentie te nemen.

Deze samenwerking geeft UCB exclusieve toegang tot de platformen van Five Prime voor onderzoek naar geneesmiddelen in maximaal vijf programma's die nieuwe doelen en ziektemechanismen identificeren. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zullen UCB en Five Prime samenwerken bij het ontwikkelen van tests voor het screenen van Five Primes uitgebreide en zelf ontwikkelde bibliotheek met circa 5.600 functionele afgescheiden eiwitten en transmembraanreceptoreiwitten (ligandbinders). Five Prime zal zijn technologische platform en gebruiken voor het identificeren van potentiële geneesmiddeldoelen en kandidaat-geneesmiddelen bij fibrosegerelateerde inflammatoire aandoeningen en czs-aandoeningen. UCB heeft een optie om de exclusieve rechten op geselecteerde doeleiwitten die Five Prime bij de samenwerking ontdekt in licentie te nemen.