Onder andere Porsche, dat een kredietlijn van Volkswagen krijgt, en Renault, dat volgens geruchten de productie van de Scenic (fors) zou gaan verlagen, liggen zwak op koers.

In Brussel kan de BEL 20 nog steeds een kleine winst vasthouden, de index noteert een kwart procent in de plus. Voorlopig blijft de BEL 20 dus in zijn trading range rond trappelen.

UCB profiteert van een positief rapport dat door Bank Degroof werd gegeven. Ook AB InBev verkeert in hetzelfde schuitje, hier was het goede rapport afkomstig van ING.

Onder andere Porsche, dat een kredietlijn van Volkswagen krijgt, en Renault, dat volgens geruchten de productie van de Scenic (fors) zou gaan verlagen, liggen zwak op koers. In Brussel kan de BEL 20 nog steeds een kleine winst vasthouden, de index noteert een kwart procent in de plus. Voorlopig blijft de BEL 20 dus in zijn trading range rond trappelen. UCB profiteert van een positief rapport dat door Bank Degroof werd gegeven. Ook AB InBev verkeert in hetzelfde schuitje, hier was het goede rapport afkomstig van ING.