De nieuwe productie-eenheid zou in 2015 operationeel moeten zijn en is goed voor een investering -in twee stappen van EUR 250 miljoen.

"We willen kunnen voldoen aan onze geschatte vraag naar Cimzia® voor 2015 en later. Dit door interne capaciteit toe te voegen aan de bestaande capaciteiten beschikbaar bij onze productiepartners," zegt Michele Antonelli, executive vice president van UCB en hoofd Technical Operations, Quality Assurance en HSE.

"Onze site in Bulle is de juiste en de meest kostenefficiënte locatie om onze eigen biotechnologische productie-eenheid op te richten. Op die manier kunnen we onze productiviteit verder verhogen tegen aantrekkelijke voorwaarden. De nieuwe eenheid zal, samen met de biotechnologische proeffabriek die in Eigenbrakel (België) wordt gebouwd, onze capaciteit om onze toekomstige biologische producten te leveren, versterken."

De nieuwe productie-eenheid zou in 2015 operationeel moeten zijn en is goed voor een investering -in twee stappen van EUR 250 miljoen. "We willen kunnen voldoen aan onze geschatte vraag naar Cimzia® voor 2015 en later. Dit door interne capaciteit toe te voegen aan de bestaande capaciteiten beschikbaar bij onze productiepartners," zegt Michele Antonelli, executive vice president van UCB en hoofd Technical Operations, Quality Assurance en HSE. "Onze site in Bulle is de juiste en de meest kostenefficiënte locatie om onze eigen biotechnologische productie-eenheid op te richten. Op die manier kunnen we onze productiviteit verder verhogen tegen aantrekkelijke voorwaarden. De nieuwe eenheid zal, samen met de biotechnologische proeffabriek die in Eigenbrakel (België) wordt gebouwd, onze capaciteit om onze toekomstige biologische producten te leveren, versterken."