In overeenstemming met de wettelijk bepaalde procedure (onder Secties 327a ff. van de Duitse wet op de bedrijfsaandelen [AktG]), zullen de aandelen van Schwarz Pharma die in handen zijn van minderheidsaandeelhouders door UCB overgenomen worden in ruil voor een billijke prijs.

Dit gebeurt aan de hand van een resolutie die nog moet worden goedgekeurd door de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Schwarz Pharma AG.

In een brief van vandaag deelde UCB SP GmbH, Monheim, als hoofdaandeelhouder van Schwarz Pharma, aan de Executive Board van Schwarz Pharma AG mee dat de vergoeding voor de overname van de aandelen van minderheidsaandeelhouders van Schwarz Pharma door UCB SP GmbH, als hoofdaandeelhouder, vastgesteld werd op EUR 111,44 per aandeel.

Het bedrag van de vergoeding werd vastgesteld in overleg met deskundigen van de erkende accountants Ernst & Young AG Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft, Düsseldorf/Duitsland.

Het bedrag van de vergoeding stemt overeen met de volumegewogen gemiddelde marktprijs van het aandeel van Schwarz Pharma in de laatste drie maanden voorafgaand aan de publicatie van de vraag tot "squeeze-out" door Schwarz Pharma op 6 februari 2009.

In overeenstemming met de wettelijk bepaalde procedure (onder Secties 327a ff. van de Duitse wet op de bedrijfsaandelen [AktG]), zullen de aandelen van Schwarz Pharma die in handen zijn van minderheidsaandeelhouders door UCB overgenomen worden in ruil voor een billijke prijs. Dit gebeurt aan de hand van een resolutie die nog moet worden goedgekeurd door de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Schwarz Pharma AG.In een brief van vandaag deelde UCB SP GmbH, Monheim, als hoofdaandeelhouder van Schwarz Pharma, aan de Executive Board van Schwarz Pharma AG mee dat de vergoeding voor de overname van de aandelen van minderheidsaandeelhouders van Schwarz Pharma door UCB SP GmbH, als hoofdaandeelhouder, vastgesteld werd op EUR 111,44 per aandeel. Het bedrag van de vergoeding werd vastgesteld in overleg met deskundigen van de erkende accountants Ernst & Young AG Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft, Düsseldorf/Duitsland. Het bedrag van de vergoeding stemt overeen met de volumegewogen gemiddelde marktprijs van het aandeel van Schwarz Pharma in de laatste drie maanden voorafgaand aan de publicatie van de vraag tot "squeeze-out" door Schwarz Pharma op 6 februari 2009.