Bovendien zal gaan blijken dat de Chinese vastgoedsector weliswaar stoom aan het aflaten is, maar niet volledig zal instorten. John Tang, in Hong Kong strateeg bij UBS, verwacht dat China de voorwaarden voor investeringen zal gaan versoepelen.

Daardoor gaan de buitenlanders het makkelijker krijgen om rechtstreeks op de Chinese beurs te investeren. Verder verwacht Tang heel wat investeringen van wat nu nog staatsbedrijven zijn.

Op het vlak van het milieu gaat China extra inspanningen doen, die uiteindelijk ook vruchten zullen afwerpen. Tang heeft het advies voor de Chinese vastgoedsector opgetrokken van neutraal naar overwogen.

Bovendien zal gaan blijken dat de Chinese vastgoedsector weliswaar stoom aan het aflaten is, maar niet volledig zal instorten. John Tang, in Hong Kong strateeg bij UBS, verwacht dat China de voorwaarden voor investeringen zal gaan versoepelen. Daardoor gaan de buitenlanders het makkelijker krijgen om rechtstreeks op de Chinese beurs te investeren. Verder verwacht Tang heel wat investeringen van wat nu nog staatsbedrijven zijn. Op het vlak van het milieu gaat China extra inspanningen doen, die uiteindelijk ook vruchten zullen afwerpen. Tang heeft het advies voor de Chinese vastgoedsector opgetrokken van neutraal naar overwogen.