UBS heeft het advies voor Dexia verlaagd. Het aandeel van de bank krijgt nu een neutraal advies, tegenover voordien een koopadvies. Volgens de analisten van UBS viel de winst tegen en laat de winstgevendheid van Dexia zwaar te wensen over in vergelijking met die van de belangrijkste branchegenoten. De prognoses voor 2010 en 2011 werden respectievelijk met 10% en 8% verlaagd.

De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een vol procent. Voorlopig slaagt de index er niet in om de come-back boven 2600 te forceren.

UBS heeft het advies voor Dexia verlaagd. Het aandeel van de bank krijgt nu een neutraal advies, tegenover voordien een koopadvies. Volgens de analisten van UBS viel de winst tegen en laat de winstgevendheid van Dexia zwaar te wensen over in vergelijking met die van de belangrijkste branchegenoten. De prognoses voor 2010 en 2011 werden respectievelijk met 10% en 8% verlaagd. De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een vol procent. Voorlopig slaagt de index er niet in om de come-back boven 2600 te forceren.