Het operationeel resultaat bedroeg 9,19 miljard Zwitserse frank tegenover 5,77 miljard Zwitserse frank twaalf maanden geleden. De nettowinst overtrof ruimschoots de verwachtingen van de analisten.

De consensusverwachting lag namelijk maar op een winst van 1,20 miljard Zwitserse frank. UBS verwacht dat de huidige onzekerheid rond het economisch herstel de markten volatiel kan maken, zonder dat een duidelijke richting zichtbaar is.

De bank verwacht dat de inkomsten uit portfolio management tijdens het huidige kwartaal lager gaan uitkomen vanwege het lager niveau van geïnvesteerde activa op het einde van het tweede kwartaal.

Het operationeel resultaat bedroeg 9,19 miljard Zwitserse frank tegenover 5,77 miljard Zwitserse frank twaalf maanden geleden. De nettowinst overtrof ruimschoots de verwachtingen van de analisten. De consensusverwachting lag namelijk maar op een winst van 1,20 miljard Zwitserse frank. UBS verwacht dat de huidige onzekerheid rond het economisch herstel de markten volatiel kan maken, zonder dat een duidelijke richting zichtbaar is. De bank verwacht dat de inkomsten uit portfolio management tijdens het huidige kwartaal lager gaan uitkomen vanwege het lager niveau van geïnvesteerde activa op het einde van het tweede kwartaal.