UCB is er duidelijk in geslaagd om de verkoop van Keppra te vervangen door nieuwe producten en dit succes lijkt al verwerkt te zijn in de koers van het aandeel. Inderdaad, de intrinsieke waarde (afgeleid uit de waarderingsmodellen) komt op een koers van 51 euro uit, ofwel een herwaarderingspotentieel van 5% t.o.v. de huidige koers.

Echter, het commerciële potentieel van de nieuwe producten en de minder uitgesproken daling van de omzet van Keppra zullen een positieve impact hebben op de toekomstige resultaten. Versterken in de zone van 40/45 euro, zo luidt het advies van Delaunay.

UCB is er duidelijk in geslaagd om de verkoop van Keppra te vervangen door nieuwe producten en dit succes lijkt al verwerkt te zijn in de koers van het aandeel. Inderdaad, de intrinsieke waarde (afgeleid uit de waarderingsmodellen) komt op een koers van 51 euro uit, ofwel een herwaarderingspotentieel van 5% t.o.v. de huidige koers. Echter, het commerciële potentieel van de nieuwe producten en de minder uitgesproken daling van de omzet van Keppra zullen een positieve impact hebben op de toekomstige resultaten. Versterken in de zone van 40/45 euro, zo luidt het advies van Delaunay.