De Brusselse beurs was minder goed op dreef, de BEL 20 beperkte de winst tot iets meer dan een half procent. Binnen de index was Mobistar een opvallende stijger, terwijl ook Belgacom, KBC en GdF Suez redelijke winsten konden vasthouden. UCB was de sterkste daler binnen de BEL 20.

De koersen van de Spaanse staatsobligaties stonden opnieuw onder druk, dit na de publicatie van tegenvallende cijfers over de kleinhandelsverkopen.

De rente op de tweejarige staatsobligatie is teruggevallen tot het laagste niveau in twee jaar en die terugval wordt door de beleggers als overdreven ervaren.

De Brusselse beurs was minder goed op dreef, de BEL 20 beperkte de winst tot iets meer dan een half procent. Binnen de index was Mobistar een opvallende stijger, terwijl ook Belgacom, KBC en GdF Suez redelijke winsten konden vasthouden. UCB was de sterkste daler binnen de BEL 20. De koersen van de Spaanse staatsobligaties stonden opnieuw onder druk, dit na de publicatie van tegenvallende cijfers over de kleinhandelsverkopen. De rente op de tweejarige staatsobligatie is teruggevallen tot het laagste niveau in twee jaar en die terugval wordt door de beleggers als overdreven ervaren.