Vandaag is er heel wat te doen over de beursintroductie van Twitter. Het bedrijf verhoogde de prijs waaraan de aandelen naar de beurs gebracht worden met ruim een kwart tot een vork van 23 tot 25 dollar per stuk. Daarmee bedraagt de totale waarde van de IPO 23 tot 25 dollar.

Twitter biedt in totaal 70 miljoen aandelen aan, waardoor de totale marktwaarde van Twitter oploopt tot 13,50 miljard dollar. Aanvankelijk was gesteld dat de aandelen aan 17 tot 20 dollar naar de beurs zouden komen. De vrees is toegenomen dat de beursintroductie van Twitter eenzelfde flop zal worden als die van Facebook, wegens een te hoge waardering van het aandeel.

Vandaag is er heel wat te doen over de beursintroductie van Twitter. Het bedrijf verhoogde de prijs waaraan de aandelen naar de beurs gebracht worden met ruim een kwart tot een vork van 23 tot 25 dollar per stuk. Daarmee bedraagt de totale waarde van de IPO 23 tot 25 dollar. Twitter biedt in totaal 70 miljoen aandelen aan, waardoor de totale marktwaarde van Twitter oploopt tot 13,50 miljard dollar. Aanvankelijk was gesteld dat de aandelen aan 17 tot 20 dollar naar de beurs zouden komen. De vrees is toegenomen dat de beursintroductie van Twitter eenzelfde flop zal worden als die van Facebook, wegens een te hoge waardering van het aandeel.