Ook van het probleem van het schuldenplafond ligt men niet wakker. Blijkbaar verwacht iedereen dat de Amerikaanse politici voldoende verantwoordelijkheidszin aan de dag zullen leggen om te verhinderen dat de Verenigde Staten op een bankroet zullen afstevenen.

Het nieuws van de dag is uiteraard de beursintroductie van Twitter. Algemeen was verwacht dat deze IPO deze week zou worden aangekondigd en dat is dus inderdaad gebeurd. Het bedrijf wil met de IPO ongeveer 1 miljard dollar op te halen, wat een relatief gering bedrag mag genoemd worden.

Ook van het probleem van het schuldenplafond ligt men niet wakker. Blijkbaar verwacht iedereen dat de Amerikaanse politici voldoende verantwoordelijkheidszin aan de dag zullen leggen om te verhinderen dat de Verenigde Staten op een bankroet zullen afstevenen. Het nieuws van de dag is uiteraard de beursintroductie van Twitter. Algemeen was verwacht dat deze IPO deze week zou worden aangekondigd en dat is dus inderdaad gebeurd. Het bedrijf wil met de IPO ongeveer 1 miljard dollar op te halen, wat een relatief gering bedrag mag genoemd worden.