Een forse daler is Twitter, de koers van dit aandeel moet meer dan 12% prijsgeven. De prijsval heeft alles te maken met een vertraging van het aantal nieuwe gebruikers. Blijkbaar heeft na Facebook nu ook Twitter af te rekenen met groeipijnen. Maar er is meer.

Vandaag loopt de expiratieperiode af waarin de insiders hun aandelen niet mochten verkopen. Blijkbaar maken ze nu op grote schaal gebruik van de verkoopkans, wat toch aangeeft dat het vertrouwen in het aandeel niet bijster groot is. Op het tijdstip van de IPO was 87% van de aandelen in een lockup betrokken.

Een forse daler is Twitter, de koers van dit aandeel moet meer dan 12% prijsgeven. De prijsval heeft alles te maken met een vertraging van het aantal nieuwe gebruikers. Blijkbaar heeft na Facebook nu ook Twitter af te rekenen met groeipijnen. Maar er is meer. Vandaag loopt de expiratieperiode af waarin de insiders hun aandelen niet mochten verkopen. Blijkbaar maken ze nu op grote schaal gebruik van de verkoopkans, wat toch aangeeft dat het vertrouwen in het aandeel niet bijster groot is. Op het tijdstip van de IPO was 87% van de aandelen in een lockup betrokken.