Euro houdt stand boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw inbinden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3414 dollar betaald, of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1307 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw inbinden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3414 dollar betaald, of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1307 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.