De voorbereiding is dan ook veel beter geweest dan destijds bij de IPO van Facebook. Ook de keuze voor de New York Stock Exchange in plaats van voor de Nasdaq kan het verschil hebben gemaakt. Vraag is evenwel of het aandeel op de huidige koersniveaus niet te fors gewaardeerd is.

Inmiddels noteert de koers van het aandeel nog steeds boven het niveau van 45 dollar. Intra day heeft de koers even aangetikt boven het niveau van 50 dollar. Facebook is misschien wel het slachtoffer van het succes van Twitter, de koers van Facebook noteert ruim 2% lager.

De voorbereiding is dan ook veel beter geweest dan destijds bij de IPO van Facebook. Ook de keuze voor de New York Stock Exchange in plaats van voor de Nasdaq kan het verschil hebben gemaakt. Vraag is evenwel of het aandeel op de huidige koersniveaus niet te fors gewaardeerd is. Inmiddels noteert de koers van het aandeel nog steeds boven het niveau van 45 dollar. Intra day heeft de koers even aangetikt boven het niveau van 50 dollar. Facebook is misschien wel het slachtoffer van het succes van Twitter, de koers van Facebook noteert ruim 2% lager.