De Euro Stoxx 50 moet ruim 1% prijsgeven, in het geval van de BEL 20 loopt het verlies eveneens op richting 1%. Colruyt zakt dieper weg in het rood, terwijl Umicore voorlopig in de plus kan blijven standhouden.

Twijfels over Spanje duwen Europese beurzen weer in het rood, dit ondanks het applaus dat Madrid gisteren voor de begroting kreeg. De financiële markten zijn van mening dat die begroting eerder de weg naar het aanvragen van steun plaveit dan een oplossing aanreikt.

Inmiddels is het nog altijd wachten op de publicatie van de stress tests voor de Spaanse banken. Als gevolg van het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel zitten die met 185 miljard euro aan probleemkredieten opgezadeld. Inmiddels wordt ook de gang van zaken in Italië in de gaten gehouden.

Inkoop eigen aandelen D'Ieteren

In overeenstemming met het artikel 207 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, maakt de vennootschap s.a. D'Ieteren n.v. vandaag bekend dat zij tussen 19 en 27 september 2012, 28.195 eigen aandelen heeft gekocht op Euronext Brussel.

De aandelen werden gekocht voor een gemiddelde prijs van 38,65 EUR per aandeel. Deze terugkoopactie werd verricht ter dekking van aandelenoptieplannen ten voordele van het kaderpersoneel, krachtens de bevoegdheid verleend aan de Raad van bestuur door de Algemene Vergadering van aandeelhouders van 28 mei 2009.

Ahold verhuist hoofdkantoor naar Zaandam in 2013

Ahold maakt vandaag bekend dat het hoofdkantoor naar Zaandam zal verhuizen, naar verwachting in het tweede kwartaal van 2013. Het hoofdkantoor, met de Raad van Bestuur en ongeveer 150 medewerkers, verhuist naar het gebouw van Ahold aan de Provincialeweg in Zaandam.

Dat is ook de vestiging waar het management en ondersteuning van Ahold Europe, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en albert.nl is ondergebracht.

"De verhuizing stelt ons in staat om nauwer samen te werken en kosten te besparen" zegt Dick Boer, CEO van Ahold. "In Zaandam profiteren we van de co-locatie met onze collega's van Ahold Europe. Tegelijkertijd blijven we dichtbij Amsterdam en Schiphol gevestigd. Wij zijn de stad Amsterdam dankbaar voor acht jaar gastvrijheid" zei Boer.

De Euro Stoxx 50 moet ruim 1% prijsgeven, in het geval van de BEL 20 loopt het verlies eveneens op richting 1%. Colruyt zakt dieper weg in het rood, terwijl Umicore voorlopig in de plus kan blijven standhouden. Twijfels over Spanje duwen Europese beurzen weer in het rood, dit ondanks het applaus dat Madrid gisteren voor de begroting kreeg. De financiële markten zijn van mening dat die begroting eerder de weg naar het aanvragen van steun plaveit dan een oplossing aanreikt. Inmiddels is het nog altijd wachten op de publicatie van de stress tests voor de Spaanse banken. Als gevolg van het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel zitten die met 185 miljard euro aan probleemkredieten opgezadeld. Inmiddels wordt ook de gang van zaken in Italië in de gaten gehouden. Inkoop eigen aandelen D'IeterenIn overeenstemming met het artikel 207 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, maakt de vennootschap s.a. D'Ieteren n.v. vandaag bekend dat zij tussen 19 en 27 september 2012, 28.195 eigen aandelen heeft gekocht op Euronext Brussel. De aandelen werden gekocht voor een gemiddelde prijs van 38,65 EUR per aandeel. Deze terugkoopactie werd verricht ter dekking van aandelenoptieplannen ten voordele van het kaderpersoneel, krachtens de bevoegdheid verleend aan de Raad van bestuur door de Algemene Vergadering van aandeelhouders van 28 mei 2009. Ahold verhuist hoofdkantoor naar Zaandam in 2013 Ahold maakt vandaag bekend dat het hoofdkantoor naar Zaandam zal verhuizen, naar verwachting in het tweede kwartaal van 2013. Het hoofdkantoor, met de Raad van Bestuur en ongeveer 150 medewerkers, verhuist naar het gebouw van Ahold aan de Provincialeweg in Zaandam. Dat is ook de vestiging waar het management en ondersteuning van Ahold Europe, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en albert.nl is ondergebracht. "De verhuizing stelt ons in staat om nauwer samen te werken en kosten te besparen" zegt Dick Boer, CEO van Ahold. "In Zaandam profiteren we van de co-locatie met onze collega's van Ahold Europe. Tegelijkertijd blijven we dichtbij Amsterdam en Schiphol gevestigd. Wij zijn de stad Amsterdam dankbaar voor acht jaar gastvrijheid" zei Boer.