Blijkbaar waren de verwachtingen veel te hooggespannen. James Cox, managing partner bij Harris Financial Group, ziet zowel goed als slecht nieuws wat betreft het plan.

Het goede nieuws is dat de overheid 1000 miljard dollar gaat spenderen, het slechte nieuws is dat ze niet weten hoe ze dat moeten gaan doen. Vorige plannen blijken bovendien niet te hebben gewerkt.

De vraag is daarom of dit plan gaat werken. President Obama sprak van een catastrofe wanneer het plan niet werd goedgekeurd. Zo'n catastrofe bleef ook in de herfst van vorig jaar uit, hoewel doemdenkers toen ook het ergste in het vooruitzicht stelden.

Blijkbaar waren de verwachtingen veel te hooggespannen. James Cox, managing partner bij Harris Financial Group, ziet zowel goed als slecht nieuws wat betreft het plan. Het goede nieuws is dat de overheid 1000 miljard dollar gaat spenderen, het slechte nieuws is dat ze niet weten hoe ze dat moeten gaan doen. Vorige plannen blijken bovendien niet te hebben gewerkt. De vraag is daarom of dit plan gaat werken. President Obama sprak van een catastrofe wanneer het plan niet werd goedgekeurd. Zo'n catastrofe bleef ook in de herfst van vorig jaar uit, hoewel doemdenkers toen ook het ergste in het vooruitzicht stelden.