Op de vloer van de New York Stock Exchange blijft Steve Grasso van Stuart Frankel sceptisch. Hij stelt vast dat zijn klanten zich enigszins terughoudend opstellen, nu de S&P 500 op minder dan 10 dagen is gestegen van 1000 naar bijna 1080.

Grasso denkt wel dat we voor dit jaar de bodem hebben gezien, hij verwacht dus geen forse correctie in de beurskoersen meer. Meer dan een kwart van de aandelen noteert boven het 50-daags gemiddelde, wat als een positief signaal mag worden ervaren.

Een ander goed teken is dat na enkele dagen van grote bewegingen de volatiliteit relatief gezien toch laag blijft. De Volatility S&P 500 is tegenover vorige week fors gedaald. Het is nu wachten op de eerste kwartaalcijfers om de positieve trend te bevestigen.

Op de vloer van de New York Stock Exchange blijft Steve Grasso van Stuart Frankel sceptisch. Hij stelt vast dat zijn klanten zich enigszins terughoudend opstellen, nu de S&P 500 op minder dan 10 dagen is gestegen van 1000 naar bijna 1080. Grasso denkt wel dat we voor dit jaar de bodem hebben gezien, hij verwacht dus geen forse correctie in de beurskoersen meer. Meer dan een kwart van de aandelen noteert boven het 50-daags gemiddelde, wat als een positief signaal mag worden ervaren. Een ander goed teken is dat na enkele dagen van grote bewegingen de volatiliteit relatief gezien toch laag blijft. De Volatility S&P 500 is tegenover vorige week fors gedaald. Het is nu wachten op de eerste kwartaalcijfers om de positieve trend te bevestigen.