Veel beleggers vinden dat de tijd rijp is om na de stijging van de afgelopen weken een deel van de winst naar de zijlijn te brengen.

Er zijn opnieuw problemen in Europa opgedoken, terwijl anderzijds de twijfels over de opleving van de Amerikaanse vastgoedmarkt toenemen. Die opleving zou volgens sommige specialisten wel eens minder krachtig zijn dan algemeen wordt aangenomen.

David Stockman, de voormalige directeur van het Office of Management and Budget in de Reagan Administration, vreest zelfs dat de Amerikaanse vastgoedsector in een tweede zeepbel is beland. Het herstel van de prijzen is volgens hem te wijten aan de combinatie van lage rentevoeten met speculatie op de markt.

Veel beleggers vinden dat de tijd rijp is om na de stijging van de afgelopen weken een deel van de winst naar de zijlijn te brengen. Er zijn opnieuw problemen in Europa opgedoken, terwijl anderzijds de twijfels over de opleving van de Amerikaanse vastgoedmarkt toenemen. Die opleving zou volgens sommige specialisten wel eens minder krachtig zijn dan algemeen wordt aangenomen. David Stockman, de voormalige directeur van het Office of Management and Budget in de Reagan Administration, vreest zelfs dat de Amerikaanse vastgoedsector in een tweede zeepbel is beland. Het herstel van de prijzen is volgens hem te wijten aan de combinatie van lage rentevoeten met speculatie op de markt.