De twijfels over de Amerikaanse economie nemen toe na de publicatie van de orders voor duurzame goederen voor duurzame goederen voor de maand juli. Die bestellingen lieten vorige maand de grootste daling in bijna een jaar optekenen en dat is uiteraard een negatief signaal.

Vorige week werd al bekendgemaakt dat de verkopen van eensgezinswoningen waren gedaald, waarmee de hoop op een herstel van de vastgoedmarkt op losse schroeven kwam te staan. Die vastgoedmarkt was tot dusver één van de pijlers waar het herstel op berustte.

De twijfels over de Amerikaanse economie nemen toe na de publicatie van de orders voor duurzame goederen voor duurzame goederen voor de maand juli. Die bestellingen lieten vorige maand de grootste daling in bijna een jaar optekenen en dat is uiteraard een negatief signaal. Vorige week werd al bekendgemaakt dat de verkopen van eensgezinswoningen waren gedaald, waarmee de hoop op een herstel van de vastgoedmarkt op losse schroeven kwam te staan. Die vastgoedmarkt was tot dusver één van de pijlers waar het herstel op berustte.