Juni was een zwakke maand voor de meeste cyclisch georiënteerde activiteiten van het bedrijf, terwijl juli weinig beterschap beloofde.

Wat augustus gaat brengen, is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk, maar niet zeker komt er een opleving van de activiteiten na de zomervakantie.

Houden-advies blijft staan

De voorrarden zijn in de meeste segmenten van de markt waarop Solvay actief is relatief laag, maar toch is volgens Bank Degroof een voorzichtige houding aangewezen. Deze voorzichtige houding geldt zowel voor de korte als voor de middellange termijn.

Op verschillende eindmarkten van Solvay zijn namelijk signalen van zwakte te zien en dat in verschillende regio's. Op lange termijn blijft Bank Degroof geloven in het bedrijf. Het advies houden blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 88 euro.

Juni was een zwakke maand voor de meeste cyclisch georiënteerde activiteiten van het bedrijf, terwijl juli weinig beterschap beloofde. Wat augustus gaat brengen, is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk, maar niet zeker komt er een opleving van de activiteiten na de zomervakantie. Houden-advies blijft staan De voorrarden zijn in de meeste segmenten van de markt waarop Solvay actief is relatief laag, maar toch is volgens Bank Degroof een voorzichtige houding aangewezen. Deze voorzichtige houding geldt zowel voor de korte als voor de middellange termijn. Op verschillende eindmarkten van Solvay zijn namelijk signalen van zwakte te zien en dat in verschillende regio's. Op lange termijn blijft Bank Degroof geloven in het bedrijf. Het advies houden blijft gehandhaafd, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 88 euro.