De cijfers die Tesla vanmiddag bekendmaakte, hebben de beleggers opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. De producent van elektrische auto's zal nog een lange weg moeten hebben alvorens opnieuw winstgevend te worden. Het aandeel moet inmiddels bijna 15% prijsgeven.

Een andere factor die stilaan aan belang wint, is de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober volgende vrijdag. Die kunnen onmogelijk echt goed zijn, gezien het effect van de shutdown en het schuldenplafond op de economische bedrijvigheid.

De cijfers die Tesla vanmiddag bekendmaakte, hebben de beleggers opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. De producent van elektrische auto's zal nog een lange weg moeten hebben alvorens opnieuw winstgevend te worden. Het aandeel moet inmiddels bijna 15% prijsgeven. Een andere factor die stilaan aan belang wint, is de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober volgende vrijdag. Die kunnen onmogelijk echt goed zijn, gezien het effect van de shutdown en het schuldenplafond op de economische bedrijvigheid.