Uiteindelijk sloten zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 duidelijk lager, de verliezen voor beide indices liepen op tot in de buurt van 1% of zelfs iets meer. Ageas, KBC en GdF Suez waren de sterkste dalers binnen de index. Telenet was de sterkste daler binnen de BEL 20.

De beleggers twijfelen er aan dat de Cyprus-deal uiteindelijk de bestaande problemen zal oplossen. Volgens heel wat analisten zal het slechts een kwestie van tijd zijn alvorens de Cypriotische problemen opnieuw de kop zullen opsteken. De afbrokkeling vn de koers van de euro spreekt in dat verband boekdelen.

Uiteindelijk sloten zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 duidelijk lager, de verliezen voor beide indices liepen op tot in de buurt van 1% of zelfs iets meer. Ageas, KBC en GdF Suez waren de sterkste dalers binnen de index. Telenet was de sterkste daler binnen de BEL 20. De beleggers twijfelen er aan dat de Cyprus-deal uiteindelijk de bestaande problemen zal oplossen. Volgens heel wat analisten zal het slechts een kwestie van tijd zijn alvorens de Cypriotische problemen opnieuw de kop zullen opsteken. De afbrokkeling vn de koers van de euro spreekt in dat verband boekdelen.