Een volatiel aandeel binnen de BEL 20 blijft ThromboGenics. Het biotechnologiebedrijf was vanmorgen de sterkste stijger, maar bleek bij het slot van de handel de grootste daler. Naar de normen van ThromboGenics bleef de volatiliteit in de koers echter relatief beperkt.

Inmiddels vragen de beleggers zich af welke factoren de volgende fase van de hausse kunnen dragen. Raimund Saxinger van het Duitse beleggingsfonds Trust Investment merkt op dat we een sterke hausse achter de rug hebben en dat de markten langzamerhand aan zuurstofgebrek beginnen te lijden.

Een volatiel aandeel binnen de BEL 20 blijft ThromboGenics. Het biotechnologiebedrijf was vanmorgen de sterkste stijger, maar bleek bij het slot van de handel de grootste daler. Naar de normen van ThromboGenics bleef de volatiliteit in de koers echter relatief beperkt. Inmiddels vragen de beleggers zich af welke factoren de volgende fase van de hausse kunnen dragen. Raimund Saxinger van het Duitse beleggingsfonds Trust Investment merkt op dat we een sterke hausse achter de rug hebben en dat de markten langzamerhand aan zuurstofgebrek beginnen te lijden.