De opening was positief, waarna de belangrijkste indices door het plafond volgen om vervolgens weer een toontje lager te gaan zingen.

Uiteindelijk kon de Euro Stoxx 50 toch een winst van ruim driekwart procent vasthouden. De BEL 20 beperkte de winst tot iets meer dan een kwart procent.

Solvay was na Bekaert de belangrijkste stijger binnen de index. Onder andere Morgan Stanley en ING publiceerden vanmorgen een rapport over Solvay.

De grillige bewegingen op de financiële markten waren het gevolg van een toename van de twijfels over de uitslag van de Italiaanse verkiezingen.

Het is bepaald onduidelijk hoe die uitslag er uit zal zien, inmiddels blijft het nog steeds bang afwachten of de Italianen snel een regering zullen hebben.

De opening was positief, waarna de belangrijkste indices door het plafond volgen om vervolgens weer een toontje lager te gaan zingen. Uiteindelijk kon de Euro Stoxx 50 toch een winst van ruim driekwart procent vasthouden. De BEL 20 beperkte de winst tot iets meer dan een kwart procent. Solvay was na Bekaert de belangrijkste stijger binnen de index. Onder andere Morgan Stanley en ING publiceerden vanmorgen een rapport over Solvay. De grillige bewegingen op de financiële markten waren het gevolg van een toename van de twijfels over de uitslag van de Italiaanse verkiezingen. Het is bepaald onduidelijk hoe die uitslag er uit zal zien, inmiddels blijft het nog steeds bang afwachten of de Italianen snel een regering zullen hebben.