De premie voor omruiling van oude auto's in Duitsland ondersteunt de automarkt, maar ING stelt zich de vraag naar het duurzame effect van de maatregel. Het is nog te vroeg om al van een opklaring in de sector automotive te spreken, zodat ING neutraal blijft voor Melexis.

De transportsector is nog niet uit de problemen, ING verwijst in dat verband naar DAF. ING blijft neutraal voor Transics.

De economische recessie kan de vraag naar mobiele breedband afremmen, zodat Option van ING slechts een neutraal advies krijgt.

Bank Degroof is koper van Nyrstar en handhaaft het advies 'accumulate' voor Aedifica met de cijfers op komst (straks). IBt, dat plots het onderwerp van overnamespeculatie is geworden, krijgt een neutraal advies.

KBC Securities bracht een bezoek aan de vestiging van Devgen in India. Naar afloop bleef het koopadvies voor het aandeel gehandhaafd. Daarnaast werd ook vooruitgeblikt naar de cijfers die Elia vrijdag gaat bekendmaken. Vanwege de goede visibiliteit van de resultaten blijft het advies 'accumulate' gehandhaafd.

Ook IBt (zie boven) krijgt nog steeds een accumulate-advies. Kinepolis krijgt ook van KBC Securities een koopadvies, terwijl Option een neutraal advies krijgt.

De premie voor omruiling van oude auto's in Duitsland ondersteunt de automarkt, maar ING stelt zich de vraag naar het duurzame effect van de maatregel. Het is nog te vroeg om al van een opklaring in de sector automotive te spreken, zodat ING neutraal blijft voor Melexis. De transportsector is nog niet uit de problemen, ING verwijst in dat verband naar DAF. ING blijft neutraal voor Transics. De economische recessie kan de vraag naar mobiele breedband afremmen, zodat Option van ING slechts een neutraal advies krijgt.Bank Degroof is koper van Nyrstar en handhaaft het advies 'accumulate' voor Aedifica met de cijfers op komst (straks). IBt, dat plots het onderwerp van overnamespeculatie is geworden, krijgt een neutraal advies. KBC Securities bracht een bezoek aan de vestiging van Devgen in India. Naar afloop bleef het koopadvies voor het aandeel gehandhaafd. Daarnaast werd ook vooruitgeblikt naar de cijfers die Elia vrijdag gaat bekendmaken. Vanwege de goede visibiliteit van de resultaten blijft het advies 'accumulate' gehandhaafd. Ook IBt (zie boven) krijgt nog steeds een accumulate-advies. Kinepolis krijgt ook van KBC Securities een koopadvies, terwijl Option een neutraal advies krijgt.