Maar door overwegend goede economische indicatoren en onder impuls van de Amerikaanse indices ging het vanaf midden vorige week weer hoger. Op dit moment zijn er 2 belangrijke niveaus in de gaten te houden op de grafiek van de Euro Stoxx 50.

Enerzijds is er het niveau van de 2.756 punten. Zolang de koers boven dit niveau blijft, is het opwaarts potentieel van de Euro Stoxx 50 intact. Anderzijds is er het niveau van 2.871 punten : een doorbraak door dit niveau kan de index naar de toppen in de buurt van de 3.000 punten brengen.

Ondertussen ziet Leleux wel dat de RSI-indicator stilaan in de buurt van vorige toppen begint te komen. Momenteel noteert deze indicator op 69 punten: niveaus van rond de 80 werden telkens gevolgd door een correctie. In de huidige omstandigheden richt Leleux de aandacht op de 2 niveaus die werden aangehaald.

Maar door overwegend goede economische indicatoren en onder impuls van de Amerikaanse indices ging het vanaf midden vorige week weer hoger. Op dit moment zijn er 2 belangrijke niveaus in de gaten te houden op de grafiek van de Euro Stoxx 50. Enerzijds is er het niveau van de 2.756 punten. Zolang de koers boven dit niveau blijft, is het opwaarts potentieel van de Euro Stoxx 50 intact. Anderzijds is er het niveau van 2.871 punten : een doorbraak door dit niveau kan de index naar de toppen in de buurt van de 3.000 punten brengen. Ondertussen ziet Leleux wel dat de RSI-indicator stilaan in de buurt van vorige toppen begint te komen. Momenteel noteert deze indicator op 69 punten: niveaus van rond de 80 werden telkens gevolgd door een correctie. In de huidige omstandigheden richt Leleux de aandacht op de 2 niveaus die werden aangehaald.