GIMV kondigde een investering van 30 miljoen euro in Electrawinds aan. KBC Securities is van mening dat deze deal heel wat beloftes inhoudt. GIMV krijgt daarom nog steeds een koopadvies. Ook Bank Degroof blijft koper.

Bank Degroof reageerde op het bericht dat Real Dolmen voor 11,50 miljoen euro van de eigen obligaties terugkoopt voor 49,60% van hun waarde. De rating 'accumulate' blijft staan.

Naar aanleiding van de kapitaalverhoging heeft KBC Securities de winstverwachtingen voor Roularta aangepast. Het neutraal advies en het koersdoel van 14 euro blijven behouden.

GIMV kondigde een investering van 30 miljoen euro in Electrawinds aan. KBC Securities is van mening dat deze deal heel wat beloftes inhoudt. GIMV krijgt daarom nog steeds een koopadvies. Ook Bank Degroof blijft koper. Bank Degroof reageerde op het bericht dat Real Dolmen voor 11,50 miljoen euro van de eigen obligaties terugkoopt voor 49,60% van hun waarde. De rating 'accumulate' blijft staan. Naar aanleiding van de kapitaalverhoging heeft KBC Securities de winstverwachtingen voor Roularta aangepast. Het neutraal advies en het koersdoel van 14 euro blijven behouden.