Twee factoren kunnen uiteindelijk euro doen verdwijnen volgens Nigel Farage, de leider van de populistische Britse Independence Party. Op de eerste plaats is er de kans op een democratische revolutie in het noorden, waarbij de kiezers in Nederland, Finland enzovoort zich tegen Europa zullen keren.

De tweede mogelijkheid is een bloedige revolutie in het zuiden, revolutie die zelfs in meerdere landen kan plaatsvinden. De probleemlanden uit het zuiden zullen op een bepaald moment beu zijn zich kapot te besparen, de rijke landen uit het noorden om het zuiden met eigen belastinggeld overeind te houden.

Twee factoren kunnen uiteindelijk euro doen verdwijnen volgens Nigel Farage, de leider van de populistische Britse Independence Party. Op de eerste plaats is er de kans op een democratische revolutie in het noorden, waarbij de kiezers in Nederland, Finland enzovoort zich tegen Europa zullen keren. De tweede mogelijkheid is een bloedige revolutie in het zuiden, revolutie die zelfs in meerdere landen kan plaatsvinden. De probleemlanden uit het zuiden zullen op een bepaald moment beu zijn zich kapot te besparen, de rijke landen uit het noorden om het zuiden met eigen belastinggeld overeind te houden.