Deze strategische samenwerking moet volgens Arnaud Delaunay van Leleux bedrijven oplossingen bieden voor de behoeften op het vlak van "tablets, apps en zakelijke informatietechnologie".

Delaunay geeft nog mee dat deze Franse IT-reus in China aanwezig is door de oprichting van een partnerschap met Ufida (de grootste uitgever van managementsoftware in dat land).

De waarderingsmodellen (Discounted Cash Flow en Relative Value) wijzen op een intrinsieke waarde van 66 euro ofwel een herwaarderingspotentieel op fundamenteel vlak van 16% aan de huidige koersen.

In de Europese technologiesector, waar Atos deel van uitmaakt, beschikt dit aandeel over de meest aantrekkelijke groeivooruitzichten.

Met 77% aan recurrente inkomsten en een aantrekkelijke waardering is Atos volgens Arnaud Delaunay een opportuniteit voor beleggers.

Deze strategische samenwerking moet volgens Arnaud Delaunay van Leleux bedrijven oplossingen bieden voor de behoeften op het vlak van "tablets, apps en zakelijke informatietechnologie". Delaunay geeft nog mee dat deze Franse IT-reus in China aanwezig is door de oprichting van een partnerschap met Ufida (de grootste uitgever van managementsoftware in dat land). De waarderingsmodellen (Discounted Cash Flow en Relative Value) wijzen op een intrinsieke waarde van 66 euro ofwel een herwaarderingspotentieel op fundamenteel vlak van 16% aan de huidige koersen. In de Europese technologiesector, waar Atos deel van uitmaakt, beschikt dit aandeel over de meest aantrekkelijke groeivooruitzichten. Met 77% aan recurrente inkomsten en een aantrekkelijke waardering is Atos volgens Arnaud Delaunay een opportuniteit voor beleggers.