In die context hebben zich twee belangrijke feiten voorgedaan in de loop van dit eerste kwartaal.

Zoals voorzien heeft de vennootschap IDM A op de afgesproken dag, namelijk 3 mei, de voorlopige oplevering in verband met de bouw van het laatste woonblok van het project MEDIA GARDENS toegestaan; deze voorlopige oplevering opende de weg voor de verkoop van de vennootschap aan AEDIFICA, die geconcretiseerd werd op 13 mei.

Deze overdracht zal bijdragen tot de resultaten van het eerste semester tot beloop van 3,74 miljoen euro.

Overeenkomstig de doelstellingen is het bedrijf met een institutionele belegger een letter of intent overeengekomen met het oog op de gesplitste verkoop van het kantoorgebouw dat langdurig verhuurd is aan SMALS en dat deel uitmaakt van het gemengde complex UP-site.

Als de verkoop doorgaat, zou dit een belangrijke bijdrage betekenen voor de resultaten van de boekjaren 2011 en 2012.

In die context hebben zich twee belangrijke feiten voorgedaan in de loop van dit eerste kwartaal. Zoals voorzien heeft de vennootschap IDM A op de afgesproken dag, namelijk 3 mei, de voorlopige oplevering in verband met de bouw van het laatste woonblok van het project MEDIA GARDENS toegestaan; deze voorlopige oplevering opende de weg voor de verkoop van de vennootschap aan AEDIFICA, die geconcretiseerd werd op 13 mei. Deze overdracht zal bijdragen tot de resultaten van het eerste semester tot beloop van 3,74 miljoen euro. Overeenkomstig de doelstellingen is het bedrijf met een institutionele belegger een letter of intent overeengekomen met het oog op de gesplitste verkoop van het kantoorgebouw dat langdurig verhuurd is aan SMALS en dat deel uitmaakt van het gemengde complex UP-site. Als de verkoop doorgaat, zou dit een belangrijke bijdrage betekenen voor de resultaten van de boekjaren 2011 en 2012.