In Brussel is KBC de beste presteerder, de koers boekt een winst van 4,50%, waarbij het gisteren geleden verlies grotendeels werd goedgemaakt. Naar aanleiding van de aankondiging van de kapitaalverhoging kreeg de koers van het bankaandeel dinsdag een paar rake klappen.

Morgan Stanley verhoogde het advies voor KBC van neutraal naar kopen, dit vanwege het feit dat het aandeel goedkoop gewaardeerd zou zijn. Ook BNP Paribas trok het advies voor KBC op van houden naar kopen.

TomTom was in Amsterdam een opvallende stijger, dit in reactie op het bericht dat Apple mogelijk in een overname geïnteresseerd zou zijn.

In Brussel is KBC de beste presteerder, de koers boekt een winst van 4,50%, waarbij het gisteren geleden verlies grotendeels werd goedgemaakt. Naar aanleiding van de aankondiging van de kapitaalverhoging kreeg de koers van het bankaandeel dinsdag een paar rake klappen. Morgan Stanley verhoogde het advies voor KBC van neutraal naar kopen, dit vanwege het feit dat het aandeel goedkoop gewaardeerd zou zijn. Ook BNP Paribas trok het advies voor KBC op van houden naar kopen. TomTom was in Amsterdam een opvallende stijger, dit in reactie op het bericht dat Apple mogelijk in een overname geïnteresseerd zou zijn.