Dit jaarlijks financieel verslag kan eveneens bekomen worden door een aanvraag in te dienen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Sofina heeft sinds het afsluiten van het boekjaar haar activiteiten voortgezet, met name het evalueren van verschillende investeringsopportuniteiten evenals het ondersteunen van de vennootschappen waarin ze een deelneming heeft.

Ze heeft, zoals vermeld in haar jaarlijks financieel verslag, een deelneming genomen van ongeveer 15% in de

Amerikaanse vennootschap Merieux Nutrisciences.

Deze vennootschap beheert een wereldwijd netwerk van erkende laboratoria actief op het gebied van voedselveiligheid en milieu.

Sofina heeft eveneens geinvesteerd in de Indiase vennootschap Myntra, actief in de online verkoop van modeartikelen.

Dit jaarlijks financieel verslag kan eveneens bekomen worden door een aanvraag in te dienen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Sofina heeft sinds het afsluiten van het boekjaar haar activiteiten voortgezet, met name het evalueren van verschillende investeringsopportuniteiten evenals het ondersteunen van de vennootschappen waarin ze een deelneming heeft. Ze heeft, zoals vermeld in haar jaarlijks financieel verslag, een deelneming genomen van ongeveer 15% in de Amerikaanse vennootschap Merieux Nutrisciences. Deze vennootschap beheert een wereldwijd netwerk van erkende laboratoria actief op het gebied van voedselveiligheid en milieu. Sofina heeft eveneens geinvesteerd in de Indiase vennootschap Myntra, actief in de online verkoop van modeartikelen.