Op 30 juni 2013 vertonen deze resultaten een winst van 121,6 miljoen euro (op groepsniveau).

Wat betreft haar belangrijkste deelnemingen heeft Sofina, sinds de afsluiting van het semester, geen noemenswaardige operaties ondernomen andere dan deze vermeld in haar halfjaarlijks financieel verslag dat gepubliceerd werd op 29 augustus 2013.

Sofina blijft investeringsopportuniteiten bestudere n in sectoren en thema's die haar voorkeur wegdragen zoals de e-commerce en andere thema's die een groeipotentieel hebben, verder breidt de vennootschap haar private equity portefeuille uit en dit hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en Azië.

Op 30 juni 2013 vertonen deze resultaten een winst van 121,6 miljoen euro (op groepsniveau). Wat betreft haar belangrijkste deelnemingen heeft Sofina, sinds de afsluiting van het semester, geen noemenswaardige operaties ondernomen andere dan deze vermeld in haar halfjaarlijks financieel verslag dat gepubliceerd werd op 29 augustus 2013. Sofina blijft investeringsopportuniteiten bestudere n in sectoren en thema's die haar voorkeur wegdragen zoals de e-commerce en andere thema's die een groeipotentieel hebben, verder breidt de vennootschap haar private equity portefeuille uit en dit hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en Azië.