Dat is alleszins de mening van David Tepper, in de Verenigde Staten een bekende hedge fund manager. Tepper, president van Appaloosa Management, heeft recent zijn posities in aandelen dan ook opgetrokken.

Anderzijds verkocht hij op beperkte schaal obligaties, die wat te ver waren doorgestegen. De verklaring van het Federal Reserve Open Market Committee op 21 september heeft duidelijk gemaakt dat quantative easing 2 er inderdaad komt.

De keuze is volgens Tepper duidelijk: ofwel zal de Amerikaanse economie in de komende maanden op eigen houtje verbeteren, ofwel zal de FED opnieuw tussenbeide komen. In beide gevallen mag een positieve reactie op de financiële markten worden verwacht.

Dat is alleszins de mening van David Tepper, in de Verenigde Staten een bekende hedge fund manager. Tepper, president van Appaloosa Management, heeft recent zijn posities in aandelen dan ook opgetrokken. Anderzijds verkocht hij op beperkte schaal obligaties, die wat te ver waren doorgestegen. De verklaring van het Federal Reserve Open Market Committee op 21 september heeft duidelijk gemaakt dat quantative easing 2 er inderdaad komt. De keuze is volgens Tepper duidelijk: ofwel zal de Amerikaanse economie in de komende maanden op eigen houtje verbeteren, ofwel zal de FED opnieuw tussenbeide komen. In beide gevallen mag een positieve reactie op de financiële markten worden verwacht.