Deceuninck verwijst naar het persbericht dat gisteren gepubliceerd werd over de acquisitie van Pima? Plastik Insaat Malzemeleri A.S. (Pima?) in Turkije en kondigde vandaag aan dat de Raad van Bestuur beslist heeft om 50 miljoen euro op te halen via een kapitaalverhoging binnen het kader van het toegestaan kapitaal met opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

26.315.789 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven na volledige betaling van de intekenprijs, wat naar verwachting op vrijdag 29 augustus zal gebeuren.

De intekenprijs van de aandelen werd vastgelegd op 1,90 eur per aandeel, wat meer is dan de gemiddelde slotkoers van het Deceuninck-aandeel gedurende de 30 kalenderdagen voorafgaand aan de beslissing die de Raad van Bestuur vandaag heeft genomen.

Deceuninck verwijst naar het persbericht dat gisteren gepubliceerd werd over de acquisitie van Pima? Plastik Insaat Malzemeleri A.S. (Pima?) in Turkije en kondigde vandaag aan dat de Raad van Bestuur beslist heeft om 50 miljoen euro op te halen via een kapitaalverhoging binnen het kader van het toegestaan kapitaal met opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders. 26.315.789 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven na volledige betaling van de intekenprijs, wat naar verwachting op vrijdag 29 augustus zal gebeuren. De intekenprijs van de aandelen werd vastgelegd op 1,90 eur per aandeel, wat meer is dan de gemiddelde slotkoers van het Deceuninck-aandeel gedurende de 30 kalenderdagen voorafgaand aan de beslissing die de Raad van Bestuur vandaag heeft genomen.