Volgens Todd Gordon van TradingAnalysis.com geven de groeimarkten ons een signaal dat beter niet genegeerd kan worden. De recente correcties op de beurzen hadden steevast te maken met de vrees dat de Amerikaanse centrale bank sneller dan verwacht zal gaan taperen.

De onrust op de emerging markes werd tot dusver genegeerd, maar kunnen in de komende weken de tapering-vrees van de voorgrond verdringen. Het is namelijk allesbehalve zeker wat uiteindelijk de gevolgen kunnen zijn van de onrust op de groeimarkten.

Volgens Todd Gordon van TradingAnalysis.com geven de groeimarkten ons een signaal dat beter niet genegeerd kan worden. De recente correcties op de beurzen hadden steevast te maken met de vrees dat de Amerikaanse centrale bank sneller dan verwacht zal gaan taperen. De onrust op de emerging markes werd tot dusver genegeerd, maar kunnen in de komende weken de tapering-vrees van de voorgrond verdringen. Het is namelijk allesbehalve zeker wat uiteindelijk de gevolgen kunnen zijn van de onrust op de groeimarkten.