Vanmorgen werd bekend dat de Turkse economie in het eerste kwartaal met 4,30% is gegroeid, waar maar op een groei met 4,10% was gerekend.

De herstelbeweging op de groeimarkten is volgens professor Stefan Duchateau vooral geconcentreerd in China en India. De eerste lijkt stilaan het juk van de vastgoedsector af te wenden maar toch blijft hier enige voorzichtigheid aangewezen.

De recente conjunctuurcijfers duiden op enig herstel in industrie maar op zich vormt dat misschien eerder een rem op verhoopte stimulansen die de Chinese overheid dient te nemen om haar economie terug naar een hoger groeipad te doen bewegen. De opsprong in de (verwachte) bedrijfsresultaten is ons echter zeker niet ontgaan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Vanmorgen werd bekend dat de Turkse economie in het eerste kwartaal met 4,30% is gegroeid, waar maar op een groei met 4,10% was gerekend. De herstelbeweging op de groeimarkten is volgens professor Stefan Duchateau vooral geconcentreerd in China en India. De eerste lijkt stilaan het juk van de vastgoedsector af te wenden maar toch blijft hier enige voorzichtigheid aangewezen. De recente conjunctuurcijfers duiden op enig herstel in industrie maar op zich vormt dat misschien eerder een rem op verhoopte stimulansen die de Chinese overheid dient te nemen om haar economie terug naar een hoger groeipad te doen bewegen. De opsprong in de (verwachte) bedrijfsresultaten is ons echter zeker niet ontgaan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.