De kapitaalvlucht is nog in een stroomversnelling beland naar aanleiding van het corruptieschandaal dat recent de kop heeft opgestoken. Als gevolg daarvan is de koers van de lira op de valutamarkten helemaal ingestort. Het vertrouwen in de regering Erdogan slinkt dan ook met de dag.

Bij BofAML heeft Macneil Curry zijn vooruitzichten voor de evolutie van de koers van de Turkse lira naar beneden aangepast. Turkije dreigt het steeds moeilijker te krijgen om zijn externe financiering rond te krijgen. Politiek gezien ziet de situatie er helemaal hopeloos uit. Het valt nog af te wachten of Erdogan zijn regering overeind zal kunnen houden.

De kapitaalvlucht is nog in een stroomversnelling beland naar aanleiding van het corruptieschandaal dat recent de kop heeft opgestoken. Als gevolg daarvan is de koers van de lira op de valutamarkten helemaal ingestort. Het vertrouwen in de regering Erdogan slinkt dan ook met de dag. Bij BofAML heeft Macneil Curry zijn vooruitzichten voor de evolutie van de koers van de Turkse lira naar beneden aangepast. Turkije dreigt het steeds moeilijker te krijgen om zijn externe financiering rond te krijgen. Politiek gezien ziet de situatie er helemaal hopeloos uit. Het valt nog af te wachten of Erdogan zijn regering overeind zal kunnen houden.