Inmiddels wordt de vraag gesteld hoe het nu verder moet. Eigenlijk schijnt niemand dat echt te weten, op de laatste plaats de Turken zelf. De regering en de centrale bank struikelen over elkaars voeten wat betreft het afleggen van tegenstrijdige verklaringen.

Uiteindelijk blijkt de verbale woordenstroom te verbergen dat aan de Bosporus niemand echt weet hoe het nu verder moet. President Erdogan heeft er zelf geen flauw idee van, maar het zal duidelijk zijn dat er iets moet gebeuren. De basisrente kan namelijk niet eeuwig zo hoog blijven.

Inmiddels wordt de vraag gesteld hoe het nu verder moet. Eigenlijk schijnt niemand dat echt te weten, op de laatste plaats de Turken zelf. De regering en de centrale bank struikelen over elkaars voeten wat betreft het afleggen van tegenstrijdige verklaringen. Uiteindelijk blijkt de verbale woordenstroom te verbergen dat aan de Bosporus niemand echt weet hoe het nu verder moet. President Erdogan heeft er zelf geen flauw idee van, maar het zal duidelijk zijn dat er iets moet gebeuren. De basisrente kan namelijk niet eeuwig zo hoog blijven.