Volgens Bloomberg verklaarde een woordvoerder van Financière de Tubize, dat een belang van 36% in UCB bezit, dat de holdiing niet van plan is om deze participatie te verkopen. Het belang in Tubize mag zodoende worden beschouwd als een belegging op lange termijn.

Hiermee zal de speculatie over een mogelijk bod op UCB waarschijnlijk smelten als sneeuw voor de zon. Het wordt namelijk moeilijk om een geslaagd overnamebod uit te brengen zonder inbreng van de Tubize-belang. Bank Degroof handhaaft een advies opbouwen en een koersdoel van 50 euro voor UCB.

Volgens Bloomberg verklaarde een woordvoerder van Financière de Tubize, dat een belang van 36% in UCB bezit, dat de holdiing niet van plan is om deze participatie te verkopen. Het belang in Tubize mag zodoende worden beschouwd als een belegging op lange termijn. Hiermee zal de speculatie over een mogelijk bod op UCB waarschijnlijk smelten als sneeuw voor de zon. Het wordt namelijk moeilijk om een geslaagd overnamebod uit te brengen zonder inbreng van de Tubize-belang. Bank Degroof handhaaft een advies opbouwen en een koersdoel van 50 euro voor UCB.