Vanaf de bodem bereikt in maart 2009 zijn de beurskoersen al fors gestegen, een tsunami van vers gedrukt geld heeft de S&P 500 al met 200% doen stijgen. De meltdown van de beurskoersen op de beurs van Wall Street is zodoende al lang vergeten, het enthousiasme is weer niet te stoppen.

Maar de stijging van de S&P 500 met 200% heeft zich vertaald in een gelijkaardige beweging op Main Street. De Amerikaanse consument wordt gekweld door twijfels over werkonzekerheid en houdt het poeder droog. Vroeg of laat zal de beurs zich moeten aanpassen, of het omgekeerde zal gebeuren.

Vanaf de bodem bereikt in maart 2009 zijn de beurskoersen al fors gestegen, een tsunami van vers gedrukt geld heeft de S&P 500 al met 200% doen stijgen. De meltdown van de beurskoersen op de beurs van Wall Street is zodoende al lang vergeten, het enthousiasme is weer niet te stoppen. Maar de stijging van de S&P 500 met 200% heeft zich vertaald in een gelijkaardige beweging op Main Street. De Amerikaanse consument wordt gekweld door twijfels over werkonzekerheid en houdt het poeder droog. Vroeg of laat zal de beurs zich moeten aanpassen, of het omgekeerde zal gebeuren.