Momenteel zijn er vreemde beelden te zien in de straten van Nicosia en de andere grote Cypriotische steden. Trucks vol euro's zijn volop bezig om de banken te bevoorraden met vers geld. Het betreft werkelijk tonnen vol geld die worden aangevoerd bij de bankkluizen.

Algemeen wordt verwacht dat de vraag naar geld van de kant van de Cyprioten groot zal zijn. Toch worden momenteel de kansen op een echte bank run relatief klein geacht. Het staat echter buiten kijf dat Cyprus een zeer moeilijke periode tegemoet gaat.

Momenteel zijn er vreemde beelden te zien in de straten van Nicosia en de andere grote Cypriotische steden. Trucks vol euro's zijn volop bezig om de banken te bevoorraden met vers geld. Het betreft werkelijk tonnen vol geld die worden aangevoerd bij de bankkluizen. Algemeen wordt verwacht dat de vraag naar geld van de kant van de Cyprioten groot zal zijn. Toch worden momenteel de kansen op een echte bank run relatief klein geacht. Het staat echter buiten kijf dat Cyprus een zeer moeilijke periode tegemoet gaat.