Dit laatste vloeit voort uit het feit dat het 20-daags koersgemiddelde van deze drie genoemde indices onder het 120-daags gemiddelde noteert.

De Europese DJ Stoxx 600 index probeert voor de vierde maal op rij in de laatste drie maanden nieuwe hoogtepunten te realiseren, maar slaagt hier volgens Loef Technische Analyse.vooralsnog niet in. Voor de AEX geldt min of meer hetzelfde.

De Europese vastgoedsector daarentegen brak wel overtuigend opwaarts uit. Loef publiceert zijn analyses in opdracht van Theodoor Gilissen Bankiers.

Vorige week steeg de Amerikaanse 30-jaars US T-Bond van 150,03 naar 151,40 en uit bovenstaand trendoverzicht blijkt ook dat de Duitse Bund future in zowel een korte als lange termijn stijgende trend beweegt.

In beide situaties is ruim een week geleden een bodem gevormd rond de koerstoppen van begin oktober. Hierdoor rijzen er vraagtekens omtrent de achterliggende boodschap van deze bewegingen.

De edele metalen goud en zilver verloren iets van hun glans zonder dat de lange termijn opgaande trends overigens werd geschaad. De euro lijkt volgens Loef Technische Analyse aan kracht te winnen ten opzichte van de US-dollar.

Dit laatste vloeit voort uit het feit dat het 20-daags koersgemiddelde van deze drie genoemde indices onder het 120-daags gemiddelde noteert. De Europese DJ Stoxx 600 index probeert voor de vierde maal op rij in de laatste drie maanden nieuwe hoogtepunten te realiseren, maar slaagt hier volgens Loef Technische Analyse.vooralsnog niet in. Voor de AEX geldt min of meer hetzelfde. De Europese vastgoedsector daarentegen brak wel overtuigend opwaarts uit. Loef publiceert zijn analyses in opdracht van Theodoor Gilissen Bankiers. Vorige week steeg de Amerikaanse 30-jaars US T-Bond van 150,03 naar 151,40 en uit bovenstaand trendoverzicht blijkt ook dat de Duitse Bund future in zowel een korte als lange termijn stijgende trend beweegt. In beide situaties is ruim een week geleden een bodem gevormd rond de koerstoppen van begin oktober. Hierdoor rijzen er vraagtekens omtrent de achterliggende boodschap van deze bewegingen. De edele metalen goud en zilver verloren iets van hun glans zonder dat de lange termijn opgaande trends overigens werd geschaad. De euro lijkt volgens Loef Technische Analyse aan kracht te winnen ten opzichte van de US-dollar.