Deze week kan er een korte consolidatie optreden die naar verwachting zal gevolgd worden door een verdere koersstijging tot boven de toppen van september en oktober van dit jaar.

Het is volgens Van Herck zeer belangrijk dat de recente koersbodem van 1.343,35 punten standhoudt! Als de index opnieuw door deze steun breekt, is het zeer waarschijnlijk dat we de top op de Amerikaanse markt reeds gemaakt hebben.

Stoxx Europe 600 kon opveren

De daggrafiek van de Stoxx Europe 600 toont volgens Geert Van Herck hoe deze index kon opveren vanaf het belangrijke steunniveau van 264 punten.

De Europese benchmarkindex bevindt zich nog slechts enkele procenten van de koerstoppen op 276,56 punten. Voor deze index is het zeer belangrijk dat de koersbodem van 262,86 punten standhoudt.

Deze week kan er een korte consolidatie optreden die naar verwachting zal gevolgd worden door een verdere koersstijging tot boven de toppen van september en oktober van dit jaar. Het is volgens Van Herck zeer belangrijk dat de recente koersbodem van 1.343,35 punten standhoudt! Als de index opnieuw door deze steun breekt, is het zeer waarschijnlijk dat we de top op de Amerikaanse markt reeds gemaakt hebben. Stoxx Europe 600 kon opverenDe daggrafiek van de Stoxx Europe 600 toont volgens Geert Van Herck hoe deze index kon opveren vanaf het belangrijke steunniveau van 264 punten. De Europese benchmarkindex bevindt zich nog slechts enkele procenten van de koerstoppen op 276,56 punten. Voor deze index is het zeer belangrijk dat de koersbodem van 262,86 punten standhoudt.