Ten eerste zien we volgens Leleux op de grafiek dat in de tweede helft van 2013 een driehoeksformatie werd gebouwd.

Driehoeksformaties komen vaak voor in de voorlaatste positie van een trend en worden vaak gevolgd door een uitbraak in de richting van de geldende trend (de laatste fase van de trend).

Voor de Nikkei 225 was dit een uitbraak naar boven en de top werd gezet op 16.320,22 punten. Ten tweede stellen we volgens Leleux op de recente top een uitgesproken negatieve divergentie met de RSI-indicator vast.

Een signaal dat een trendommekeer zeer goed mogelijk is. Leleux acht het raadzaam een afwachtende houding aan te nemen t.a.v. de Nikkei 225.

Ten eerste zien we volgens Leleux op de grafiek dat in de tweede helft van 2013 een driehoeksformatie werd gebouwd. Driehoeksformaties komen vaak voor in de voorlaatste positie van een trend en worden vaak gevolgd door een uitbraak in de richting van de geldende trend (de laatste fase van de trend). Voor de Nikkei 225 was dit een uitbraak naar boven en de top werd gezet op 16.320,22 punten. Ten tweede stellen we volgens Leleux op de recente top een uitgesproken negatieve divergentie met de RSI-indicator vast. Een signaal dat een trendommekeer zeer goed mogelijk is. Leleux acht het raadzaam een afwachtende houding aan te nemen t.a.v. de Nikkei 225.