WSJ MarketBeat blogger David Gaffen wijst er op dat het al van 26 augustus is geleden dat de Dow Jones nog is teruggevallen tot onder het niveau van 10.000 punten.

De vrees voor een slechte septembermaand is tot dusver geen bewaarheid geworden. Het sentiment wordt daarbij ondersteund door de publicatie van een aantal meevallende macro-economische indicatoren.

Feit is wel dat de volatiliteit relatief laag blijft, iets wat vooral de day traders afschrikt. Ook wie belegt op momentum of op basis van algoritmische modellen kwam recent niet aan zijn of haar trekken.

WSJ MarketBeat blogger David Gaffen wijst er op dat het al van 26 augustus is geleden dat de Dow Jones nog is teruggevallen tot onder het niveau van 10.000 punten. De vrees voor een slechte septembermaand is tot dusver geen bewaarheid geworden. Het sentiment wordt daarbij ondersteund door de publicatie van een aantal meevallende macro-economische indicatoren. Feit is wel dat de volatiliteit relatief laag blijft, iets wat vooral de day traders afschrikt. Ook wie belegt op momentum of op basis van algoritmische modellen kwam recent niet aan zijn of haar trekken.