Welke signalen bereiken ons momenteel vanuit de transportsector? Donald Broughton, managing director en senior transportanalist bij Avondale Partners, ziet redenen voor optimisme.

Juli was weliswaar minder goed dan juni, maar van een zware inzinking was zeker geen sprake. Brougthon denkt dat we optimistisch mogen blijven zowel voor dit als voor volgend jaar.

Zowel het gecombineerd transport, als vervoer via spoor, water, lucht en land doet het goed en dat betekent dat er veel vraag is vanuit de retailsector naar transport. Momenteel is er zelfs internationaal een tekort aan containers.

Welke signalen bereiken ons momenteel vanuit de transportsector? Donald Broughton, managing director en senior transportanalist bij Avondale Partners, ziet redenen voor optimisme. Juli was weliswaar minder goed dan juni, maar van een zware inzinking was zeker geen sprake. Brougthon denkt dat we optimistisch mogen blijven zowel voor dit als voor volgend jaar. Zowel het gecombineerd transport, als vervoer via spoor, water, lucht en land doet het goed en dat betekent dat er veel vraag is vanuit de retailsector naar transport. Momenteel is er zelfs internationaal een tekort aan containers.