Tijdens een tussentijds handelsbericht gaf het vastgoedfonds aan uit te gaan van een direct resultaat per aandeel dit jaar in de bandbreedte EUR 2,75-2,85.

Die prognose was in de ogen van analisten teleurstellend, omdat gerekend werd op EUR 3,00-3,05. Het dividend ligt met EUR 2,55 per aandeel op hetzelfde niveau als vorig jaar.

Vastned Retail ziet winkeliers nog altijd worstelen omdat consumenten de hand op de knip houden.

En net zoals Wereldhave recent aangaf, ziet het ook geen verbetering op de Spaanse vastgoedmarkt.

Het operationele resultaat is daarentegen helemaal niet zo beroerd. De leegstand loopt met 0,3% licht op, hoofdzakelijk in Spanje (-1,8% naar 87,2%) en Nederland (-0,2% naar 96,5%). ABN Amro heeft een verkoopadvies.

Tijdens een tussentijds handelsbericht gaf het vastgoedfonds aan uit te gaan van een direct resultaat per aandeel dit jaar in de bandbreedte EUR 2,75-2,85. Die prognose was in de ogen van analisten teleurstellend, omdat gerekend werd op EUR 3,00-3,05. Het dividend ligt met EUR 2,55 per aandeel op hetzelfde niveau als vorig jaar. Vastned Retail ziet winkeliers nog altijd worstelen omdat consumenten de hand op de knip houden. En net zoals Wereldhave recent aangaf, ziet het ook geen verbetering op de Spaanse vastgoedmarkt. Het operationele resultaat is daarentegen helemaal niet zo beroerd. De leegstand loopt met 0,3% licht op, hoofdzakelijk in Spanje (-1,8% naar 87,2%) en Nederland (-0,2% naar 96,5%). ABN Amro heeft een verkoopadvies.