Beide spelers profileren zich tevens als actieve sponsors/medewerkers van Eco-driving XL, een nieuw initiatief van Bond Beter Leefmilieu om eco-driving bij vrachtwagenchauffeurs te bevorderen.

De Transics oplossingen voor vlootbeheer hebben één doel voor ogen: Europese transport- en logistieke bedrijven helpen om (kosten-)efficiënter, veiliger en milieuvriendelijker te werken.

De TX-MAX boordcomputer, bijvoorbeeld, registreert het verbruik en rijgedrag van de chauffeur en zorgt voor heldere analyserapporten. Applicaties zoals TX-Geofencing en TX-Navigation helpen transporteurs onnodige kilometers te vermijden en de TX-To-CAN connectie zorgt voor gedetailleerde technische motorinformatie.

Door die permanente monitoring van rijgedrag, brandstofverbruik en technische performantie, kunnen transport- en logistieke ondernemingen hun brandstofkosten drukken, de CO2-uitstoot verlagen en veiliger rijden.

Beide spelers profileren zich tevens als actieve sponsors/medewerkers van Eco-driving XL, een nieuw initiatief van Bond Beter Leefmilieu om eco-driving bij vrachtwagenchauffeurs te bevorderen.De Transics oplossingen voor vlootbeheer hebben één doel voor ogen: Europese transport- en logistieke bedrijven helpen om (kosten-)efficiënter, veiliger en milieuvriendelijker te werken. De TX-MAX boordcomputer, bijvoorbeeld, registreert het verbruik en rijgedrag van de chauffeur en zorgt voor heldere analyserapporten. Applicaties zoals TX-Geofencing en TX-Navigation helpen transporteurs onnodige kilometers te vermijden en de TX-To-CAN connectie zorgt voor gedetailleerde technische motorinformatie. Door die permanente monitoring van rijgedrag, brandstofverbruik en technische performantie, kunnen transport- en logistieke ondernemingen hun brandstofkosten drukken, de CO2-uitstoot verlagen en veiliger rijden.