Deze nieuwkomer op de telematicamarkt vormt een prima aanvulling op de succesvolle TX-MAX (GO)-reeks en is volledig geïntegreerd in TX-CONNECT, de backofficesoftware van Transics. TX-SKY, het resultaat van 20 jaar ervaring en knowhow, is gebaseerd op een bijzonder performant platform.

De nieuwe gebruikersinterface in tabletstijl staat garant voor een uitzonderlijke gebruikerservaring, wat de efficiëntie van de chauffeur opkrikt.

Het gebruiksgemak, net als de plug-and-play-installatie van TX-SKY, werken een lage "total cost of ownership" (TCO) in de hand. Een voordeel dat transporteurs ongetwijfeld zullen waarderen.

Deze nieuwkomer op de telematicamarkt vormt een prima aanvulling op de succesvolle TX-MAX (GO)-reeks en is volledig geïntegreerd in TX-CONNECT, de backofficesoftware van Transics. TX-SKY, het resultaat van 20 jaar ervaring en knowhow, is gebaseerd op een bijzonder performant platform. De nieuwe gebruikersinterface in tabletstijl staat garant voor een uitzonderlijke gebruikerservaring, wat de efficiëntie van de chauffeur opkrikt. Het gebruiksgemak, net als de plug-and-play-installatie van TX-SKY, werken een lage "total cost of ownership" (TCO) in de hand. Een voordeel dat transporteurs ongetwijfeld zullen waarderen.